Menu

 kosár    kosár megjtekintése       regisztrációRSSyoutubefacebook


A+ A A-

Szexi és erotikus fehérneműk a csábítás, exkluzív fehérneműk az ajándékozás jegyében!

 

Ha már most tudja, hogy nem az újonnan beszerzett kötött pulcsival akar hódítani, akkor jobban jár, ha bekukkant a Dream Fashion exkluzív és erotikus fehérnemű webáruház új fehérnemű kollekciójába.

Mindenki arra figyel, mi is lesz a 2014-es év legújabb utcai divatja. Az összes magazin címlapja megtelik a legújabb, feltétlenül beszerzendő kollekciók képeivel. Ellenben egy fontos ruhadarabról minden szezonban megfeledkezünk, ez pedig nem más, mint a fehérnemű.

A csipke, tüll, necc és minden más anyag, melyekből ezek a fehérnemű csodák készülnek, egyetlen célt szolgál, hogy szexi külsőt varázsoljon viselőjének. A termékek képei kellő inspirációként szolgálnak. A szexi és erotikus fehérneműk megálmodói azt szeretnék elérni, hogy a nők valóban nőknek érezzék magukat, és bátran merjék átlépni a határokat.

Az Új fehérnemű kollekcióban található a 8 tagú szexi és exkluzív fehérnemű család, melynek neve Amarone. A kollekció tartalma: crotchless típusú alul nyitott randi tanga, szexi harisnyatartóval kombinált fehérnemű szett, hálóing, fűző, body, babydoll és combfix.

 

Az ősz hangulatát a gyönyörű színben pompázó romantikus Aurea és a harisnyatartós Dottie fűző forrósítja fel.

Exkluzív fehérnemű, Aurea fűző és tanga.jpg

Az újdonságok között találjuk a Fun kollekció újdonségait - ezennel az új nővérke jelmez három csipke változatát és teljesen új cicaruhát!

Erotikus jelmez, erotikus fehérnemű, Medica dress.jpg Erotikus jelmez, Medica fűző, fehér.jpg

A fehérnemű webáruház biztosítja minden kedves vásárlója számára, hogy megtalálhassa ízlésének és az alkalomnak megfelelő exkluzív vagy éppen erotikus fehérnemű darabot. Vásároljon könnyen, gyorsan, készletről!

 

A kollekció összes darabja megtekinthető oldalunkon!

Elakadtál a vásárlásban? Nem vagy biztos a méretben? SEGÍTÜNK! Ha bármiben bizonytalan vagy, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-30- 576-3358 -as számon, vagy írj az info@dreamfashion.hu e-mail címre!

Kövess minket a Facebookon is!