Menu

 kosár    kosár megjtekintése       regisztrációRSSyoutubefacebook


A+ A A-

Szexi molett fehérneműk a Dream Fashion fehérnemű webáruház kínálatában!

Molett fehérnemű, Margot szexi hálóing Szexi molett fehérnemű palettánk új termékekkel bővült!
.

Szexi fehérneműk XXL méretben!

Nehezen találsz magadnak fehérneműt, mert teltebb idomokkal rendelkezel az átlagosnál? Az ÚJ molett fehérnemű kollekciót neked hoztuk létre, hogy te is lehess vonzó és ellenállhatatlan. Az eddigi konfekcióméretű fehérneműk után a szexi és erotikus fehérneműk gyártói újabb méretekkel szélesítették kínálatukat (XL/XXL, XXL, 46/48, 50/52) a növekvő fogyasztói igényeknek köszönhetően, így te is megtalálhatod alkatodnak és ízlésednek megfelelő szexi ruhadarabokat.

Az új fehérnemű darabok hálóing és babydoll kínálatunkat szélesítik. A luxus minőségű csipke és tüll anyagok biztosítják számodra az eleganciát, vagy éppen a bujaságot a maximális kényelmet szem előtt tartva.

A szexi fehérneműk előnye, hogy a női test legszexisebb részét, a dekoltázst hangsúlyozzák ki, garantálva, hogy a férfiak minden figyelmét magadra tereld. Az átlátszó tüll és csipke ravasz módon fedi fel, illetve rejti el a női test minden porcikáját, fokozva a férfiakra gyakorolt hatást.

A szexi és erotikus fehérneműk gyártói a bestseller fehérneműiket dobták piacra plus size méretben. Az Obsessive fehérneműk gyártójának szexi és exkluzív nagyméretű fehérneműi a következők: Flamenco, Tango, Diamond, Bloom, Billiant Jennifer és Calypso hálóing, valamint a Flores kombiné XXL-es méretben.

Szexi fehérnemű, Flamenco hálóing  Szexi molett fehérnemű, Bloom hálóing, fekete XXL   Molett fehérnemű, Calypso piros hálóing

 A szexi és erotikus fehérneműgyártó bátran nyúl a csipke, tüll és szatén anyagokhoz, és kombinálja azokat a legkülönbözőbb színekkel és fazonokkal.  Hála a kiapadhatatlan fantáziájú tervező csapatnak folyamatosan bővül a luxus minőséget képviselő fehérneműk széles palettája, megfelelve a kényelem elengedhetetlen követelményeinek.

Ha XXL-nél nagyobb méretekkel rendelkezel, az Andalea fehérneműk  csak rád várnak!

A szexi molett fehérneműgyártó kifejezetten extra méretű fehérneműk gyártására specializálódott, így Te is megtalálhatod az alkatodnak és ízlésednek megfelelő darabot.

A szexi molett fehérneműk 46/48, 50/52-es méretekben készülnek, melyek között éppúgy megtalálod az exkluzív, mint a merészebb darabokat. Ezen különleges fehérneműk jellemzően átlátszó tüll anyagból készülnek, melyek sejtelmes és izgalmas látványt nyújtanak minden körülmények között. Légy egyedi, légy vonzó!

Nagyméretű fehérnemű, Abra cicaruha black Szexi fehérnemű, Flores hálóing Nagyméretű fehérnemű, Catriona cicaruha.jpg

Elakadtál a vásárlásban? Nem vagy biztos a méretben? SEGÍTÜNK! Ha bármiben bizonytalan vagy, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-30- 576-3358 -as számon, vagy írj az info@dreamfashion.hu e-mail címre!

Kövess minket a Facebookon is!