Menu

 kosár    kosár megjtekintése       regisztrációRSSyoutubefacebook


A+ A A-

Készülj velünk az esküvődre!

Esküvői fehérnemű, Princessa 04 fehér combfix Készülj velünk az esküvődre!
.

 Csodás esküvői combfix, harisnya és harisnyakötő kollekcióval bővült esküvői fehérnemű kiegészítő kínálatunk.

Az esküvő egy hölgy életében egyik legszebb és legboldogabb esemény. Hogy ez így is legyen, mi azzal szeretnénk hozzájárulni, hogy a gyönyörű menyasszony az esküvői ruha alatt is elegáns és szexi fehérneműt, és a hozzá tartozó fehérnemű kiegészítőt (harisnyatartó, combfix, harisnya, harisnyakötő) viseljen úgy, hogy az kényelmes és "urának" is kedvére való legyen a nászéjszakán.

Szexi combfix/combharisnya kínálatunk a Princessa kollekció esküvői combfix családjával bővült, melyek között megtalálhatók a szebbnél-szebb széles csipkével díszített combharisnya darabok épp úgy, mint a harisnyatartós fehérneműkhöz (fűző,míder, corset, harisnyatartó) használatos combfixek (Princessa calze 10), melyeknek sajátja hogy nem tartalmaznak szilikon csíkot, így sokkal könnyebben csatlakoztathatók a harisnyatartó pántjai a combfixhez.

A kollekcióban megtalálhatók az egy színű hófehér darabok, hátsó varrással, vagy anélkül, de kedves vásárlóink kedvükre válogathatnak a gyönyörű és elegáns virágmintával díszített combharisnyák között is. A Princessa esküvői kollekció combharisnyái 8, 15 és 20Den vastagságban kerülnek forgalomba. A teljes esküvői Princessa kollekciót a kiemelt linkre kattintva láthatja.

Esküvői fehérnemű, Princessa 04 fehér combfix Csipke combfix, Princessa 06, fehér Esküvői fehér combfix, Princessa calze 10
Esküvői fehérnemű, Princessa 04 fehér combfix Csipke combfix, Princessa 06, fehér  Esküvői fehér combfix, Princessa calze 10 

Az esküvői fehérneműk elengedhetetlen kiegészítője a harisnyakötő, más néven legényfogó. Harisnyakötő kínálatunk óriási palettával bővült, kínálatunkban megtalálhatók a fehér, kék, piros és fekete, valamint a már említett színek kombinációi.

Harisnyakötő, Polis L003, világoskék-fehér Piros harisnyakötő, Julimex PW 24 Barcelona Harisnyakötő, Polis L004, kék
Harisnyakötő, Polis L003, világoskék-fehér Piros harisnyakötő, PW 24 Barcelona Harisnyakötő, Polis L004, kék

Ezeknek a csodás esküvői fehérnemű kiegészítőknek a gyártói (Julimex, Polis) különleges és egyedi formatervezésű termékeket kínálnak luxus minőségben és nem utolsó sorban megfizethető áron.

Válogasson kedvére a szebbnél-szebb fehérnemű kiegészítők közül, nálunk szinte biztosan megtalálja ízlésének és az alkalomnak megfelelő darabot. Ha nem Ön a menyasszony, akkor ezek a fehérnemű kiegészítők kiváló ajándék ötletek lehetnek a menyasszony lánybúcsújára, melynek az ünnepelt garantáltan örülni fog. A teljes harisnyakötő kollekciónkat az alábbi linken találja:http://dreamfashion.hu/harisnya/harisnyakoto

Elakadtál a vásárlásban? Nem vagy biztos a méretben? SEGÍTÜNK! Ha bármiben bizonytalan vagy, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-30- 576-3358 -as számon, vagy írj az info@dreamfashion.hu e-mail címre!

Kövess minket a Facebookon is!