Menu

 kosár    kosár megjtekintése       regisztrációRSSyoutubefacebook


A+ A A-

Gy.I.K.

Milyen hamar kapom meg a csomagom?
1-4 munkanapon belül juttatjuk el Önhöz a megrendelt terméket. A munkanapokon leadott rendelését jellemzően másnap átadjuk a futárszolgálatnak. A következő napon már (munkanap) Önnél lehet a kiválasztott fehérnemű.

Még nem vásároltam Önöktől. Az első rendelésemnél mire figyeljek?
Az első rendelésénél a kiszállítás megkezdése előtt ügyfélszolgálatunk felkeresi telefonon, leegyezteti az adatokat, válaszol az esetleges kérdéseire. Olyan telefonszámot adjon meg, ahol el tudjuk érni ( 30/576-3358-es telefonszámról hívjuk) . A futárszolgálatnak csak az egyeztetés után adjuk oda a csomagot. 

Nyomon követhető a rendelésem státusza?
Természetesen, megrendelésének leadása után, a megadott email címére küldünk egy „megrendelés megerősítve” jelzést, majd miután a csomagot a futár kiszállította Önnek, újfent küldünk egy „Kiszállítva” levelet a már leírt módon. 

Mennyire diszkrét a csomagolás?
A diszkréciót kiemelten fontosnak tartjuk. A küldemény feladója „ Takács László ”. Tartalmi és egyéb utalás nincs sem a csomagon, sem a fuvarlevélen, így nyugodtan átveheti akár a munkahelyén is.

Mikor várhatom a futárt?
Munkanapokon 8-17 óra között végzi a kiszállítást az DPD futárszolgálat. Érdemes olyan címet megadni, ahol napközben át tudja venni ( pl. munkahely) a csomagot. 

Napközben nem vagyok otthon, a munkahelyemre pedig nem szeretném kérni a fehérneműt, milyen lehetőségem van a csomag átvételére?
Természetesen igen. Megrendelheti a terméket ajánlott, vagy elsőbbségi ajánlott levélként előre utalásos fizetési móddal. Ekkor a posta kiszállítja a megadott címére, de ha nem tartózkodik otthon, értesítőt hagy a lakcímén és ennek a birtokában  a postán is át tudja venni a csomagot.

Honnan tudom, hogy a kiválasztott termék van-e raktáron?
Minden egyes terméknél jelöljük, hogy az raktáron van-e, vagy beszerzés alatt áll. Ha raktáron van, akkor a „Raktáron: 1, 2” stb. darabszámot látja. Ezeket a fehérneműket azonnal tudjuk küldeni Önnek.

Miért kell telefonszámot megadni? Miért nem elég az e-mail cím?
Ha még nem állt velünk kapcsolatban, akkor az első szállítás előtt ügyfélszolgálatunk telefonon megkeresi Önt, leegyezteti a szállítási adatokat, válaszol esetleges kérdéseire. Telefonszáma a fuvarlevélre is felkerül, a kiszállítást végző futár is keresheti.

Regisztáció nélkül is tudok vásárolni?
Igen. Amennyiben nem szeretne regisztrálni, válassza a " Vendégként megy a pénztárhoz" menüpontot. Ekkor nem kell fiókot létrehoznia, csak a telefonszám, email cím, számlázási és szállítási adatait, kell megadnia. Ennek hátránya esetleg az lehet, hogy ha későbbiekben visszatérne hozzánk, újra ki kellene töltenie a fent megnevezett mezőket.

Nem találok mérettáblázatot, honnan tudom, hogy melyiket válasszam?
Sajnos a LivCo Corsetti és az Obsessive fehérneműknek nincs gyári mérettáblázatuk, így a termékekhez mi sem tudunk mellékelni. Viszont nagy pontossággal tartják az európai konfekcióméretet. Így ha Ön például M-es konfekcióméretű ruhákat hord, akkor nyugodtan választhatja az S/M-es, illetve S/L-es one size méretű fehérneműket.

Mit jelent az S/L, S/M, L/XL, XL/XXL méretezés?
A fehérneműket összevont méretezéssel álmodta meg a gyártó cég. Így ha Ön az S/L mérettel találkozik, nyugodtan választhatja, amennyiben S, M, L konfekcióméretű ruhákat hord.

Az S/L összevont méret azt jelenti, hogy ha S-es méretű vagyok, akkor egy kicsit nagy lesz?
Nem. Ha az S/L összevont méretezéssel találkozik bátran választhatja, ha S,M, L méretű ruhákat hord. Általában azoknál a fehérneműknél szokták ezt a méretezést használni, melynek szabása, az anyagának rugalmassága megengedi, hogy akár egy "S"-es, akár egy "L"-es hölgy is fel tudja venni. Ezek a LivCo Corsetti fehérneműk (cicaruhák, testharisnyák, harisnyák, erotikus ruhák) tökéletesen testhez simulnak, gyönyörűen követik a női test vonalát.

 

.

Elakadtál a vásárlásban? Nem vagy biztos a méretben? SEGÍTÜNK! Ha bármiben bizonytalan vagy, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-30- 576-3358 -as számon, vagy írj az info@dreamfashion.hu e-mail címre!

Kövess minket a Facebookon is!