Webáruházunkban jelenleg kétféle fizetési és háromféle szállítási formában történhet a vásárlás. Eldöntheti, hogy Ön számára melyik a legkényelmesebb és legbiztonságosabb!

 

Szállítás

Regisztrációkor ill. rendelés folyamata során történik a szállítási cím megadása. Alapesetben a számlázási cím megegyezik a szállítási címmel, amennyiben a Számlázási cím és a Szállítási cím nem egyezik meg, rögzíthet új Szállítási címet. Kérjük, pontosan töltse ki a mezőket, a későbbi problémák elkerülése érdekében.
Áruházunk a megrendelés napját is beleszámítva 4 munkanapon belül juttatja el az Ön által megadott szállítási címre a megrendelt árut. 

Szállítás akár ingyenesen!

-20.000 Ft feletti vásárláskor futárszolgálattal történő kiszállítás esetén ingyenes a csomag kiszállítás.

Az utánvét összege ekkor nem tartalmazza a szállítási költség díját.

-Zalaegerszegen ingyenes házhoz szállítást vállalunk 24 órán belül.


A vásárlás menete során Ön a következő szállítási mód közül választhat:

1. - Zalaegerszegi cím esetén ingyenes kiszállítás 0 Ft

2. - Futárszolgálattal - BANKI ELŐRE UTALÁSSAL 1200 Ft

3. - Utánvéttel DPD Futárszolgálattal 1490 Ft

A DPD futárszolgálat munkanapon 8-17 óra között szállítja ki a termékeket. A szállítási címnek kérjük lehetőleg olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben tartózkodik! Ebben az esetben Önnek a csomag átvételekor kell az áru vételárát és a szállítás díját kifizetnie. A szállítás díja 3 kg-ig bruttó 1490 Ft.

 

Fizetés

Az áruházban feltüntetett árak minden esetben az ÁFA-val növelt bruttó árak.

A vásárlás során, miután jóváhagyta megrendelését, a kiállított megrendelőben részletezve fel vannak tüntetve a megrendelt termékek és azok bruttó árai, a bruttó részösszeg, a szállítási költség, az ÁFA értéke, végül a bruttó végösszeg.  A feltüntetett ÁFA értéke tájékoztató jellegű, a végösszeget nem befolyásolja, ÁFA levonására nem biztosít jogot, mert az eladó ÁFA alanyi adó mentes. Így a vásárláshoz kiállított számla bruttó összegű, nem tartalmaz levonható ÁFA-t.

1. Banki előre utalással

Ebben az esetben  a következő bankszámlaszámra kell átutalnia a megvásárolt termék árát és a postai szállítás költségét: OTP Bank 11773494-00648484. Amint a termék posta és szállítási költséggel növelt vételára megérkezik a fent megadott számlaszámra, a csomag postázásra kerül.

2. Utánvéttel

Ebben az esetben DPD Hungária Kft. Futárszolgálat szállítja ki a megrendelt árut. Önnek az átvételkor kell a vételárat kifizetnie. A Fizetendő összeg a megrendelt termék ára + a szállítás díja mely 3 kg-ig bruttó 1490 Ft.

 

Szállítás akár ingyenesen!

-20.000 Ft feletti vásárláskor ingyenes a csomag kiszállítás. Az utánvét összege ekkor nem tartalmazza a szállítási költség díját.

-Zalaegerszegen ingyenes házhoz szállítást vállalunk 24 órán belül!

Csomagolás

DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben, mely csomag sem külsejében, sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. A megrendelőink adatait bizalmasan kezeljük. A rendelés és a csomag tartalmát nem fedjük fel 3. fél előtt és adatait is csak a szükségesség érdekében a futár cég ismeri (szállítási cím, név, telefonszám).